موحدنیا: سعیمیکنم روند موفقیتهای ووشو را ادامه دهم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی ووشو جوانان گفت: تمام تلاشم را به کار میبندم تا روند موفقیتهای ووشو را ادامه دهم.
رامین موحدنیا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: اولین بار است که هدایت تیم ملی جوانان را به عنوان سرمربی برعهده دارم؛ البته امسال در کنار محمدرضا جعفری در مسابقات جهانی شرکت کردیم و تجربه بسیار خوبی بود.
وی ادامه داد: عملکرد تک تک نفرات خیلی خوب بود و با توجه به قرعه کشی ها بچه ها توانستند عملکرد مطلوبی را داشته باشند. در مقابله با 4 چینی، یک باخت داشتیم و خیلی از روس ها را نیز مغلوب کردیم؛ اما در ظاهر نتایجمان بهتر از دوره قبل نبود.
سرمربی جوانان خاطرنشان ساخت: از آنجا که 5 نفر این تیم باید وارد تیم ملی بزرگسالان می شدند فقط طلایی های مسابقات جهانی در رقابت های انتخابی تیم ملی شرکت نداشتند و مابقی آمدند. این نفرات تجربه بین المللی ندارند و کارمان سخت است.
وی افزود: البته چون شرایط برای همه کشورها یکسان است جای نگرانی نیست و تمام تلاش خود را می کنیم که باز هم موفق شویم. در مسابقات آسیایی فقط روس ها حضور ندارند وگرنه تمامی قدرت های دنیا هستند.
موحدنیا تصریح کرد: اواخر فروردین ماه تمرینات تیم ملی را با نفرات اول تا سوم مشترک آغاز می کنیم و بعد از چند انتخابی دو نفر را نگه خواهیم داشت که به صورت دوره ای با یکدیگر رقابت می کنند. بعد از انتخاب نفرات برتر 8 وزن، 5 نفر اعزامی به مسابقات آسیایی چین را معرفی می کنیم.
انتهای پیام/
















