سرمربی تیم ملی راگبی:هیچگاه قول قهرمانی ندادهام/ برای پیشرفت به کمک مسوولان نیاز داریم
به گزارش خبرگزاری مهر، سرمربی نیوزلندی تیم ملی راگبی ایران پس از دیدار با محمد علیپور رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی برنامه های مهم وآتی تیم ملی راگبی ایران را تشریح کرد.
وی ابتدا در پاسخ به این سئوال که انتقال راگبی از فدراسیون به انجمن چه تاثیری برای پیشرفت آن خواهد داشت گفت: برای من مهم این است که خوشبختانه تمام افراد متخصص و باتجربه همچنان در راگبی فعالیت می کنند و این سیاست بسیار مناسب است چرا که این اشخاص علاقه مند به راگبی هستند و حرکت فدراسیون انجمن های در ابقای آنان جالب توجه است. البته شخص آقای علیپور فردی دلسوز است و من در دیدار با ایشان متوجه شدم که برای پیشرفت راگبی علاقه بسیاری دارد.
"وین ماسترز" درباره برنامه های آینده تیم ملی راگبی گفت: اردوی اولیه تیم ملی ایران را به خوبی پشت سرگذاشتیم و ما تمرکز خود را فقط بر روی بازی و تمرینات آماده سازی گذاشتیم. من انتظار دارم همانند مرحله نخست اردو؛ مسئولان مجددا ما را حمایت کنند.
ماسترز در ادامه گفت: تمرکز بعدی ما اردوی دوم است که باید روی کارهای بدن سازی و یادگیری سیستم و تاکتیک های بازی کار کنیم. مسابقات آسیایی تایلند اهمیت فوق العاده ای برای تیم ملی راگبی ایران دارد و به نظر من سخت ترین و فشرده ترین رقابتهایی است که پیش رو داریم. ما دو مسابقه تدارکاتی در پیش خواهیم داشت و بر این باوریم که با تمرینات مستمربتوانیم با یک تیم جدید مقابل حریفان باتجربه نبرد کنیم.
وی در ادامه افزود: حریفان ایران در بانکوک از رنکینگ جهانی بالایی برخوردار هستند و منابع فراوانی دارند و جامعه راگبی ایران باید بداند که ما هنوز در ابتدای راه و اموزش هستیم و در آینده می توانیم با رشد تیم ملی نتایج خوبی بگیریم.
این مربی درباره وضعیت راگبی در ایران گفت: راگبی ایران پتانسیل خوبی دارد و می توان به آینده آن در این کشور امیدوار بود. البته این نکته را تاکید می کنم که برای پیشرفت نیاز به زمان داریم. خوشبختانه بازیکنان ایرانی بسیار قوی و شجاع هستند و خیلی سریع مسائل را یاد می گیرند. من باور دارم در صورت حمایت و تقویت بیشتر در آینده می توان راگبی را در ایران توسعه داد و جوانان بیشتری را به سمت این ورزش جذاب هدایت کرد.
وین ماسترز 44 سال سن دارد و دریک خانواده که پدر و برادرانش نیز در این رشته ورزشی فعالیت می کردند بزرگ شده است. وی سابقه بازی در لیگ حرفه ای نیوزلند - استرالیا وآمریکا را دارد و در نیوزلند - آمریکا و در غرب آسیا مربیگری کرده است.
















