برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جنجال بزرگ در فوتبال عربستان

عبدالغنی علیه لژیونر رومانیایی الهلال به دادگاه شکایت می کند. این بازیکن رومانیایی در جریان بازی با دشنامهایی عبدالغنی را به "همجنس گرایی" متهم کرده بود!

ایپنا:عبدالغنی علیه لژیونر رومانیایی الهلال به دادگاه شکایت می کند. این بازیکن رومانیایی در جریان بازی با دشنامهایی عبدالغنی را به "همجنس گرایی" متهم کرده بود!

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عربستان به دنبال اظهارات "میریل رادوی" لژیونر رومانیانی الهلال پس از بازی مقابل النصر او را به محرومیت از 2 بازی رسمی و پرداخت 20 هزار ریال سعودی جریمه نقدی محکوم کرد.

یک وکیل و مشاور حقوقی با اشاره به صحبتهای بازیکنان رومانیایی الهلال درباره حسین عبدالغنی کاپیتان تیم النصر، تصمیم عبدالغنی برای شکایت علیه این بازیکن را امری طبیعی توصیف کرد.

به نوشته روزنامه عربستانی عکاظ، این مشاور حقوقی افزود: نمی توان بازیکنان را برای مطالبه حقش، از تقدیم شکایت به دادگاه منع و او را ملزم به بسنده کردن به تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عربستان کرد.

وی با اشاره به اینکه اظهارات رادوی خارج از زمین بوده و در نتیجه در تخصص کمیته انضباطی نیست، گفت: در صورتی که این موضوع به طرف های بالاتر برسد، عبدالغنی حق خود را خواهد کرد.

در مقابل، مدیریت باشگاه الهلال موضع خود درباره تصمیم کمیته یاد شده را به پس از بازی مقابل الغرافه قطر در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا که قرار است فردا (سه شنبه) برگزار شود، موکول کرد.
 

تاریخ: 1389/12/24
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: