برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ویلشر روزی کاپیتان انگلیس می‌شود

سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس اطمینان دارد جک ویلشر روزی بازوبند کاپیتانی تیم ملی را بر بازو خواهد بست.

هافبک 19 ساله آرسنال که همیشه مورد تحسین فابیوکاپلو بوده یکی از پدیده‌های جدید فوتبال انگلیس است که امیدهای انگلیسی‌ها را برای یافتن هافبکی خلاق در حد و اندازه‌های استیون جرارد افزایش داده است.

فابیو کاپلو درباره‌ی ویلشر گفت: او روزی کاپیتان تیم ملی انگلیس خواهد شد. او برای پیشرفت نیاز دارد در بازی‌های ملی بیشتری به میدان برود اما ویژگی‌های یک لیدر و رهبر را با وجود سن و سال کم دارد. در بازی مقابل دانمارک دیدم که او چگونه با داور و سایر بازیکنان صحبت می کرد. یافتن بازیکنی با این سن و سال کم که چنین ویژگی‌های شخصیتی داشته باشد، بسیار دشوار است.

سرمربی تیم ملی انگلیس که نتوانست در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی تیمش را به موفقیت برساند،‌ ادامه داد: سه بازیکن را می‌شناسم که پیش از این چنین شخصیتی داشتند، پائولو مالدینی، فرانکو بارزی که مدافع بودند و رائول گونسالس که مهاجم بود. اما از لحاظ اعتماد به نفس درون زمین و خصوصیات شخصیتی به جرات می‌گویم او بهترین هافبک جوانی است که در طول این سالها دیده‌ام.

جک ویلشر در هر دو دیدار مرحله‌ی یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا عملکرد بسیار خوبی داشت و در حالی که ستارگان توپچی‌ها مانند فابرگاس، فان پرسی و آرشاوین عملکرد خوبی نداشتند، ویلشر نمره‌ی قبولی کارشناسان را گرفت.
تاریخ: 1389/12/24
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: