/گزارش خبرنگار اعزامی فارس از ریاض/ تمرین ذوبآهن در ورزشگاه پرنس فیصل و تمرین سرود ملی ایران
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان امشب قبل از رویارویی با الشباب، در ورزشگاه پرنس فیصل ریاض تمرین کرد.
به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از ریاض، تیم ذوبآهن اصفهان از ساعت 20 امشب به وقت محلی در ورزشگاه پرنس فیصل محل برگزاری دیدار این تیم با الشباب عربستان تمرین کرد.
*در این تمرین تمامی بازیکنان ذوب آهن حضور داشتند و 15 دقیقه ابتدایی برای خبرنگاران و عکاسان آزاد بود.
این درحالی است که به غیر از خبرنگاران ایرانی هیچ عکاس و خبرنگاری از عربستان در تمرین ذوب آهن حاضر نشد.
*قبل از شروع تمرین نیز ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا از کلیه امکانات ورزشگاه پرنس فیصل بازدید کرد و حتی اتاق رسانهای این ورزشگاه را مورد بازدید قرار داد.
*تنها ایرادی که ناظر AFC از ورزشگاه فیصل گرفت اینکه کامپیوترهای اتاق رسانهای الشباب به زبان عربی بود و او دستور داد این کامپیوترها باید به زبان بینالمللی و انگلیسی مجهز باشد.
*تیم داوری نیز امشب پیش از شروع تمرین ذوبآهن در این ورزشگاه تمرین کردند.
*مسئولان ورزشگاه امشب سرود ملی ایران را به طور آزمایشی در ورزشگاه پخش کردند تا مطمئن شوند اشکالی برای مسابقه فردا وجود نخواهد داشت.
مسئول رسانهای الشباب در این زمینه به خبرنگار فارس گفت: من این سرود را از اینترنت دانلود کرده بودم و نمیدانستم که واقعا سرود ملی ایران است یا نه، بنابراین امشب در حضور ایرانیها آن را پخش کردم تا مطمئن شوم.
تیم ذوبآهن فردا شب ساعت 20:30 در ریاض به مصاف الشباب عربستان خواهد رفت.
انتهای پیام/
















