برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فرار ناصر الجوهری از جایگاه/ پنج خبرنگار دیدار استقلال را پوشش دادند


دیدار تیم‌های النصر عربستان و استقلال ایران در حالی شب گذشته برکزار شد که ناصر الجوهری سرمربی پیشین تیم عربستان از دست خبرنگاران فرار کرد.

دیدار تیم‌های النصر عربستان و استقلال ایران در حالی سه شنبه شب در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض برگزار شد که ناصر الجوهری از جایگاه خبرنگاران این دیدار را تماشا می‌کرد و در مواقعی با تلفن همراهش با نیمکت تیم النصر در ارتباط بود.

خبرنگاران ایرانی حاضر در این ورزشگاه در مواجهه با این مربی قصد انجام مصاحبه با وی را داشتند که سرمربی پیشین تیم ملی عربستان پاسخگویی به سئوالات را به بعد از بازی موکول کرد اما در نهایت به بهانه صحبت با تلفن جایگاه ویژه را ترک کرد!

این مربی که به نظر می‌رسید با نوع پوشش خود قصد داشت از دید خبرنگاران مخفی بماند، از اینکه توسط خبرنگاران ایرانی شناخته شده بود، بسیار تعجب کرد.

از سوی دیگر برابر پوشش خبری این بازی تنها پنج خبرنگار در جایگاه ویژه حضور داشتند. اینترنت ورزشگاه هم ایراد داشت که در نهایت خبرنگاران عربستانی اینترنت تلفن خود را در اختیار خبرنگاران ایرانی قرار دادند.

البته در پایان مسابقه و با اضافه شدمن خبرنگاران شبکه‌های تلویزیونی تعداد حاضران در نشست خبری به بیش از 10 نفر رسید.
تاریخ: 1389/12/25
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: