/گزارش خبرنگار اعزامی فارس از ریاض/ ساویچ: مربیان گلری ایران با موبایل حرف میزنند و تمرین میدهند
خبرگزاری فارس: مربی دروازهبانهای تیم فوتبال ذوبآهن با انتقاد از همکاران ایرانی خود گفت: مربی گلرهای ایرانی با موبایل صحبت میکنند و به گلرها تمرین میدهند.
تومیسلاو ساویچ در گفتوگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس به ریاض در مورد اینکه آیا وحید طالب لو در گل هایی که شب گذشته از النصر دریافت کرد، مقصر بود یا خیر عنوان کرد: وحید طالب لو مقصر این گل ها نیست. این مربی اوست که مقصر است.
وی افزود: تمام مربیان گلرهای ایرانی مشکل دارند و شما مربی خوب دروازه بانی ندارید. من تمرین همه مربیان دروازه بان های ایران را دیده ام. اکثرا موبایلی در دست می گیرند و به سمت دروازه های خود شوت می کنند. این تمرین گلرهای ایرانی است.
ساویچ اظهار داشت: زمانی که شهاب گردان به ذوب آهن آمد منصور ابراهیم زاده گفت به دلیل 15 کیلو اضافه وزن این دروازه بان را نمی خواهد اما من به او گفتم او را آماده می کنم. اکنون هم می گویم گردان از مهدی رحمتی بهتر است و کاسیاس فوتبال ایران می شود.
مربی دروازه بان های ذوب آهن خاطر نشان کرد: من با گلرهای زیادی کار کرده ام. مدتی که در یوونتوس بودم بوفون را تمرین می دادم. خبرنگاران ایرانی من را نمی شناسند و از من تعریف نمی کنند.
انتهای پیام/
















