زندی: حضور هدایتی و یاوری را به فال نیک می گیریم
فریدون زندی در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه استیل آذین تهران اظهار کرد: پس از پیروزی مقابل صبا با روحیه بسیار خوبی مقابل صنعت نفت قرار گرفتیم اما متاسفانه بی دقت بودیم و نتیجه اش هم این بود که با وجود ده نفره شدن حریف بازی را واگذار کردیم و در حالی که می توانستیم 3 امتیاز شیرین خارج از خانه را کسب کنیم این فرصت را از دست دادیم.
وی افزود: بدون تعصب و اغراق باید بگویم در بازی مقابل صنعت نفت حداقل کسب یک امتیاز حق طبیعی ما بود اما متاسفانه روی اشتباهات خودمان نتوانستیم امتیازی کسب کنیم.
هافبک استیل آذین ادامه داد: از حضور همزمان هدایتی و یاوری در کنار تیم واقعا خوشحالم و فکر می کنم این به سود ما خواهد بود و شما در این 8 بازی باقیمانده شاهد افزایش روحیه بازیکنان و صعود تیم در جدول رده بندی خواهید بود.
زندی در مورد بازی روز یکشنبه مقابل سپاهان نیز گفت: سپاهان نشان داده تیمی بسیار خطرناک است چون بازیکنان با تجربه ای دارد. ما مقابل این تیم کار سختی داریم اما حضور هدایتی و یاوری را به فال نیک می گیریم و به دنبال این هستیم تا در دیدار برابر سپاهان در خانه امتیاز بگیریم تا از قعر جدول فرار کنیم البته نباید این را فراموش کنیم که همیشه ما در مقابل تیم های بزرگ بهتر بازی می کنیم، مثل بازی با صبا که تیم بسیار خوبی بود. می خواهیم به هواداران و مدیران باشگاه عیدی بدهیم و سپاهان را شکست می دهیم.
















