برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خوردبین: تمام تصمیمات نیشیمورا در بازی به سود الوحده بود

محمود خوردبین پس از توقف پرسپولیس مقابل الوحده در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا، گفت: داور کاملا به سود آنها سوت می‌زد و این مساله به این دلیل است که ما نماینده‌ای در کنفدراسیون فوتبال آسیا نداریم تا از حقوق ما در این مواقع دفاع کند.

وی در ادامه با بیان اینکه تا زمانی که کسی را در AFC نداشته باشیم، عرب‌ها هر کاری دلشان بخواهند با ما می‌کنند، افزود: دروازه‌بان الوحده هفت دقیقه از وقت بازی را با خوابیدن روی زمین کشت ولی داور حتی یک کارت زرد به او نشان نداد و باید بگویم تمام تصمیمات نیشیمورا در این بازی به سود حریف بود.

 

 

خوردبین در ادامه با اشاره به ناظر عربستانی این دیدار خاطر نشان کرد: ما نمی‌دانیم که پیش از بازی چه صحبت‌های بین مسئولان تیم الوحده و مسئولان برگزاری بازی رد و بدل شده است و خدا می‌داند که آیا آنها با یکدیگر توافقی کرده‌اند یا خیر، ولی باید بگویم عرب‌ها هیچگاه یکدیگر را رها نمی‌کنند که با ما دوستی کنند.

 

وی در ادامه با اشاره به گفته یکی از بازیکنان الوحده که ادعا کرده بود پرسپولیس در این بازی ضد فوتبال بازی کرده است، گفت: ما کجا ضد فوتبال بازی کردیم، ضد فوتبال و فوتبال دفاعی را آنها بازی کردند و اینکه داور هم به نفع آنها سوت می‌زد دلیلی بر این مدعاست. داور در این بازی دو پنالتی صددرصد بر روی فشنگچی و غلامرضا رضایی را نگرفت که این از دلایل ضعف داوری در این دیدار بود.

 

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در پایان ابراز امیدواری کرد که تیمش در بازیهای آینده به پیروزی دست پیدا کند.
 

تاریخ: 1389/12/26
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: