برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شهرداری یاسوج از مدعیان صعود به لیگ برتر است صادقی: دوپینگ بازیکنم را از طریق اخبار مطلع شدم

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال شهرداری یاسوج گفت: از طریق اخبار از دوپینگی بودن بازیکنم مطلع شدم و در این مورد فدراسیون هنوز به باشگاه شهرداری یاسوج ابلاغیه‌ای را ارسال نکرده است.


حمید قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، پس از پیروزی یک بر صفر شهرداری یاسوج مقابل اتکای گرگان از هفته بیست‌ویکم رقابت‌های لیگ دسته اول که روز گذشته در یاسوج برگزار شد؛ گفت: بازی خوبی بود. موقعیت‌های زیادی داشتیم که در نهایت توانستیم با یک گل بازی را ببریم، البته مهم 3 امتیاز بود که توانستیم آن را کسب کنیم.
وی درخصوص نزدیک شدن تیمش به صدر جدول گروه اول رقابت‌های لیگ دسته اول تأکید کرد: با این برد توانستیم به یکی از مدعیان صعود به لیگ برتر تبدیل شویم و این در حالی است که یک بازی عقب افتاده را نیز باید برگزار کنیم.
قاسمی در مورد بازیکن دوپینگی تیمش، قاسم صادقی که به تازگی از سوی فدراسیون به دلیل ارتکاب به دوپینگ 2 سال از حضور در میادین فوتبالی محروم شده است؛ افزود: تا به امروز هم در این مورد به صورت کتبی نامه‌ای به ما ابلاغ نشده است و من از طریق اخبار از دوپینگی بودن بازیکنم مطلع شدم.
سرپرست تیم فوتبال شهرداری یاسوج در مورد اینکه به این رأی اعتراض شده است یا خیر، گفت: خود بازیکن باید در این مورد اعتراض کند که وی این کار را انجام داده است. چراکه موضوع دوپینگ یک موضوع شخصی است.
وی یادآور شد: ما نمی‌توانیم در این مورد روی بازیکنان نظارتی داشته باشیم و مراقب خوردن و کارهای شخصی آنها باشیم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/27
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: