از این که همبازیهای سابق را دیدم خوشحالم!
زینالدین زیدان، اسطوره فوتبال فرانسه گفته از این که دوباره پا به میدان گذاشته خوشحال است. او در بازی دوستانه یوونتوس مقابل تورینو در دیداری خیریه به میدان رفت. این بازی برای کمک به مبارزه با بیماری SLA ترتیب داده شده بود.
این ستاره سابق یوونتوس و رئال مادرید در نیمه دوم به عنوان بازیکن ذخیره به میدان رفت و تاثیر قابل توجهی بر این دیدار گذاشت. بازی با تساوی دو بر دو به پایان رسید.
جونیور، اسطوره فوتبال برزیل در نیمه اول تورینو را پیش انداخت و در نیمه دوم ضربه جیانلوییجی لنتینی با برخورد به مارک یولیانو وارد دروازه یووه شد.
البته یوونتوس در دقیقه 54، با شوت پاول ندود روی پاس چیپ زینالدین زیدان به گل رسید و 14 دقیقه بعد هم سرجیو پورینی سانتر گرابی را با ضربه سر به گل دوم یووه تبدیل کرد.
زیدان پس از دیدار خوشحال بود: «خوشحالم که به ایتالیا برگشتهام و هرگاه به تورین میآیم لذت میبرم. این افتخاری بزرگ است که اینجا بیایم و در چنین رویدادی حضور داشته باشم.»
زیدان 38 ساله افزود: «ملاقات با همتیمیهای سابقم فوقالعاده بود.»
223 هزار یورو از این مسابقه جمعآوری شد و به کمک برای یافتن درمان SLA صرف خواهد شد.
گل
















