برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/جام جهانی تیراندازی- استرالیا/ احمدی پس از کسب سهمیه، در تفنگ سه وضعیت بیست‌ودوم شد

خبرگزاری فارس: الهه احمدی که پیش از این در رشته تفنگ 10 متر سهمیه المپیک 2012 لندن را کسب کرده بود در ماده تفنگ سه وضعیت در مکان بیست‌ودوم جام جهانی تیراندازی قرار گرفت.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در ادامه مسابقات جام جهانی سیدنی، تیراندازان ایرانی امروز نیز از تفنگ قرضی استفاده کردند.
الهه احمدی که پیش از این با کسب مدال نقره رشته تفنگ 10 متر دومین سهمیه بانوان ایرانی برای حضور در المپیک 2012 را به دست آورده بود، در رشته تفنگ سه وضعیت با کسب 577 امتیاز در مکان بیست‌‌ودوم جای گرفت.
مه‌لقا جام‌بزرگ دیگر تیرانداز ایرانی با کسب 564 امتیاز چهل‌و‌هشتم شد.
در این رشته 50 تیرانداز در مرحله نیمه‌نهایی حضور داشتند که دو تیرانداز آمریکایی به ترتیب با 685 و 676 امتیاز اول و دوم شدند.
تیرانداز چینی هم با 675 امتیاز در جایگاه سوم ایستاد.
رقاب‌های جام‌جهانی سیدنی با حضور 750 تیرانداز از 68 کشور جهان از اول فروردین به مدت 10 روز ادامه دارد. تیم ملی ایران با 13 تیرانداز در 9 رشته در این مسابقات حضور دارد.
انتهای پیام/






تاریخ: 1390/1/6
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: