در آستانه الکلاسیکوها ردنپ: رئال حریف بارسلونا نمیشود
خبرگزاری فارس: به اعتقاد سرمربی تیم فوتبال تاتنهام، کهکشانیهای مادریدی قادر به از کار انداختن آبیو اناریپوشان کاتالانی نخواهند شد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از ایندپندیت، هری ردنپ گفت: بارسلونا بهترین تیمی است که در مدت 30 سال گذشته دیدهام. حتی رئالمادرید رقیب آن در لالیگا نیز باآن همه ستاره قادر به توقف این رقیب قدرتمند نیست.
این مربی 63 ساله پس از باخت یک بر صفر از رئال مادرید در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا و در نتیجه حذف از این پیکارها نقطه نظرش را بیان کرد.
وی ادامه داد: به رئالمادرید به عنوان یک تیم قابل اعتنا در اروپا و جهان احترام میگذارم. امیدوارم دوستداران و اعضای آن از حرف من ناراحت نشوند. زیرا به باور من تیمی نیست که جلوی بارسلونا قد علم کند.
این اظهارات از جانب وی درشرایطی است که از حالا تا پایان فصل جاری در لیگ قهرمانان اروپا، لالیگا و کوپا دلری، 4 رویارویی میان بارسا و رئال موسوم به الکلاسیکو انجام خواهد شد.
انتهای پیام/
















