برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شریفی: شدیدترین تنبیهات در انتظار خاطیان

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: با متخلفان به گونه‌ای برخورد خواهیم کرد که اثرات آن در قرارداد فصل بعد بازیکنان نیز نمود داشته باشد.

مجتبی شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره اتفاقات رخ داده در دیدار روز گذشته پرسپولیس و استیل‌‌‌آذین عنوان کرد: این اتفاقات واقعا عجیب بود. قرار است امروز اعضای کمیته انضباطی فیلم این مسابقه را بازبینی کنند. آنها گزارش داور، نماینده فدراسیون و حواشی مربوط به این بازی را بررسی می‌کنند. شاید دوربین‌ها نتوانسته باشد برخی کلمات رد و بدل شده را ضبط و ثبت کنند به همین دلیل گزارش افراد مسئول در این دیدار به ما کمک خواهد کرد.

شریفی با بیان اینکه امشب از مکه مکرمه به ایران می‌آید تأکید کرد: فردا نیز این موضوع را بررسی خواهیم کرد و روز دوشنبه حکم خاطیان را صادر می‌کنیم.

رئیس کمیته انضباطی اظهار داشت: با متخلفان به شدت، محکم و قاطعانه برخورد خواهیم کرد. از این پس حساسیت مسابقات افزایش پیدا می‌کند و این موضوع وظیفه ما را مضاعف می‌کند به همین دلیل برای متخلفان شدیدترین تنبیه را در نظر می‌گیریم.

شریفی عنوان کرد: این هشدار را می‌دهم که اگر تخلفات شدید باشد به گونه‌ای تنبیهات را اعمال می‌کنیم که در فصل آینده نیز آثارش دیده شود و در قرارداد فصل بعد بازیکنان هم تأثیرگذار باشد.

وی در ادامه گفت‌وگو با فارس خاطرنشان کرد: اتفاقات ‌دیدار پرسپولیس و استیل‌‌‌آذین غیرقابل اغماض است و کمیته انضباطی شدیدترین برخورد را با متخلفان انجام خواهد داد.

شریفی درباره اینکه منظورش از شدیدترین نوع تنبیهات چیست تأکید کرد: در مفاهیم انضباطی شدت و ضعف تنبیهات در نظر گرفته شده است. به عنوان مثال وقتی می‌گوییم یک لامپ روشنایی دارد این روشنایی می‌تواند از 40 تا 100 را در بر بگیرد. درباره برخورد زننده نیز چنین تعریفی در آیین‌نامه وجود دارد. برخورد زننده شدید، برخورد زننده خیلی شدید و برخورد زننده ضعیف همگی تعاریف خاص خود را دارد و در آیین‌نامه فیفا نیز همین گونه تعریف می‌شود.

وی ادامه داد: باتوجه به این موضوع و با توجه به نوع تخلف رخ داده دست کمیته انضباطی باز است و می‌تواند یک بازیکن را محروم کند، جریمه کند و یا هم جریمه و هم محروم کند.

رئیس کمیته انضباطی در پاسخ به این سؤال فارس که آیا نیازی به احضار خاطیان است گفت: نیازی به این کار نیست مگر در مواردی که اهانت صورت گرفته و یا کلماتی گفته شده که نیاز به بررسی دارد اما در مورد برخوردها باتوجه به پخش مستقیم تصاویر و ضبط آنها نیازی به احضار وجود ندارد.

شریفی درباره اینکه برخی بازیکنان در درگیری حضور نداشتند اما پس از مسابقه مصاحبه‌هایی را انجام دادند اظهار داشت: مصاحبه‌ها قانون خودش را دارد و اگر فردی در اظهارنظرش موجبات تحریک و تهییج را فراهم کند و یا کلماتی به کار گیرد که عامل خشونت و بی‌نظمی باشد به همان نسبت تنبیه خواهد شد.

وی درباره رعایت بازی جوانمردانه تصریح کرد: آیین‌نامه انضباطی الزامی درباره بازی جوانمردانه ندارد و اگر بازیکنی بازی جوانمردانه را رعایت نکند نمی‌توان برای او تنبیهی در نظر گرفت. ما نمی‌توانیم بگوییم چون بازی جوانمردانه را رعایت نمی‌کنی جریمه و محروم می‌شوی.

رئیس کمیته انضباطی درباره انحلال باشگاه استیل آذین و کناره‌گیری این تیم از ادامه مسابقات گفت: اگر تیمی بخواهد کنار بکشد مقررات خاصی دارد یعنی غیر از اینکه سازمان لیگ جنبه برنامه ریزی را بر عهده دارد به نسبت اینکه چگونه نتایج و امتیازات و بازیها باید اعمال شود نیاز به حکم انضباطی دارد که در صورت وقوع این موضوع اتخاذ تصمیم خواهد شد.

شریفی در بخش پایانی گفت‌وگو با فارس درباره این موضوع اینکه آیا کمیته انضباطی هوار ملا محمد بازیکن استقلال را ممنوع الخروج کرده تأکید کرد:‌ اینگونه نیست و کمیته انضباطی چنین کاری نکرده است.
 

تاریخ: 1390/1/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: