برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با وجود کسب عنوان چهارمی در لیگ برتر آزاد 70 درصد از قرارداد کشتی‌گیران نماینده مشهد پرداخت نشده است

خبرگزاری فارس: 70 درصد از قراردادهای کشتی‌گیران تیم تعاونی اعتباری امید مشهد باقی مانده است.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، تیم تعاونی اعتباری امید مشهد که سال گذشته به عنوان تنها نماینده خراسان در لیگ برتر کشتی آزاد حضور داشت و موفق شد عنوان چهارم لیگ فصل قبل را به خود اختصاص دهد به صورت کامل با کشتی‌گیران و کادر فنی خود تسویه حساب نکرده است و بنابراعلام مسئولان این تیم حدود 70 درصد از مبلغ قراردادهای کشتی‌گیران این تیم پرداخت نشده است.
امیر توکلیان، سرمربی این تیم با اعلام این خبر به فارس گفت: متاسفانه مسئولان تعاونی اعتباری امید مشهد به تعدات خود در قبال کادرفنی و کشتی‌گیران عمل نکردند و حدود 70 درصد از قراردادها باقی مانده است.
وی افزود: تیم ما خیلی دیر بسته شد، اما کشتی‌گیران ما شایستگی خوبی در طول مسابقات از خود نشان دادند. از طرفی با توجه قراردادهای پائینی که بسته بودند حامی مالی تیم به تعهدات خود عمل نکرد و نمی‌دانیم که به کجا شکایت کنیم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/1/28
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: