برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اخگر در گفتگو با مهر:می‌توانیم به عنوان دوم لیگ برتر هندبال هم فکر کنیم

سرمربی تیم هندبال شهرداری زرند کرمان که این روزها به فکر تصاحب عنوان دومی لیگ است، گفت: بازیکنانم دچار غرور نشوند عنوان دوم دست یافتنی است.

محسن اخگر در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت:  روز دوشنبه در حالی مقابل تیم سبزوار قرار می‌گیریم که مطمئنا این بازی یکی از سخت‌ترین مسابقه‌های ما در نیم فصل دوم لیگ خواهد بود.

وی افزود: اگر بازیکنان من همان طور که مقابل ذوب آهن اصفهان بازی کردند، مسابقه دهند و دچار غرور نشوند می‌توانند به راحتی پیروز شوند و در هفته های آینده هم شرایط راحت تری را پیش رو داشته باشند.

سرمربی تیم هندبال شهرداری زرند کرمان خاطرنشان کرد: با کسب این امتیاز نه تنها عنوان سوم را برای خودمان حفظ خواهیم کرد بلکه می توانیم به کسب عنوان دوم لیگ برتر هندبال باشگاه های کشور هم فکر کنیم.

وی در خصوص دیدار هفته گذشته تیمش مقابل تیم ذوب آهن گفت: مسابقه ای که در کرمان دیدم جزو ناب ترین رقابت‌های هندبالی بود که تاکنون دیده‌ام. هرچند داوری این مسابقه هم اشکال داشت اما در مجموع شاهد کمترین اشکال در داوری بودیم.

هفته چهاردهم مسابقات هندبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور دوشنبه هفته جاری با برگزاری 6 دیدار در شهرهای مختلف پیگیری می‌شود که دیدار دو تیم ثامن الحجج سبزوار با شهرداری زرند کرمان یکی از مهمترین رقابت‌های هفته خواهد بود.


تاریخ: 1390/1/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: