برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به پیشنهاد سرپرست فدراسیون؛عباس صمیمی سرپرست هیئت دوومیدانی چهارمحال و بختیاری شد

عباس صمیمی مربی پرتاب دیسک کشورمان به پیشنهاد آشتیانی، به سمت سرپرست هیئت دوومیدانی استان چهارمحال بختیاری منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا آشتیانی سرپرست فدراسیون دوومیدانی در بازدید صبح امروز یکشنبه خود از هیئت دوومیدانی شهرکرد با مدیرکل تربیت بدنی این استان نیز دیدار و گفتگو کرد و در خصوص برپایی تمرینات رشته پرتاب دیسک در شهرهای این استان به بحث و تبادل نظر پرداخت.

آشتیانی درحاشیه سفر به این استان ضمن بازدید از کمپ تمرینی ورزشکاران تیم ملی در استان چهار محال بختیاری از تمرینات برادران مرادی و محمد صمیمی دیدن کرد.

در پایان این بازدید به پیشنهاد سرپرست فدراسیون دوومیدانی، عباس صمیمی مربی پرتاب دیسک کشورمان و نایب قهرمان آسیا در این رشته به عنوان سرپرست هیئت دوومیدانی استان چهارمحال و بختیاری منصوب شد.


تاریخ: 1390/1/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: