برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

زوف: بوفون باید دروازه‌بان شماره یک بماند

به نقل از سایت ترای بال، دینو زوف که در دوران بازی خود به مدت یازده سال دروازه‌بان یوونتوس بوده است اعلام کرد: بوفون در حال حاضر زیر فشار است ولی باید بماند و با شرایط کنار بیاید. به نظر من او هنوز هم دروازه‌بان شماره یک است.

زوف تاکید کرد: اگر بوفون از نظر جسمی مشکلی نداشته باشد بدون شک می‌تواند پیراهن شماره یک را به تن کند. او دروازه‌بان تیم ملی ایتالیا و همواره یکی از بهترین‌ها در دنیا بوده است. اگر در بهترین فرم خود قرار داشته باشد بدون هیچ تردیدی باید انتخاب نخست سرمربی تیم برای ایستادن در دروازه بیانکونری باشد.

زوف که در جام جهانی 1982 به همراه تیم ملی ایتالیا قهرمان جهان شده است ادامه داد: وقتی اطلاعی از شرایط داخلی باشگاه نداشته باشم نمی‌توانم نظر قطعی در مورد این موضوع بدهم. مارکو استواری هم در نبود بوفون عملکرد فوق العاده‌ای داشته و از کنار نام او نیز نمی‌توان به سادگی گذشت ولی باز هم اعلام می‌کنم بوفون دروازه‌بان شماره یک یوونتوس است.
تاریخ: 1390/1/28
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: