برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تربتیان به مهر خبرداد:هندبال ذوب‌آهن باید از عنوان سومی خود در آسیا دفاع کند

مربی تیم هندبال باشگاه ذوب آهن اصفهان بعد از قرار گرفتن در گروه دوم رقابتهای جام باشگاه‌های آسیا از تلاش این تیم برای دفاع از عنوان سومی آسیا خبر داد.

سید مرتضی تربتیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب گفت: برای ما قرعه کشی این رقابت‌ها و قرار گرفتن در چه گروهی مهم نیست. مهمتر از این مسئله آمادگی کامل تیم برای حضور موفق در این مسابقات است.

وی افزود: تیم‌های عربی در این چند ساله از پایه روی تیم خود کار می‌کنند و با استخدام مربی اروپایی و بهره از بازیکنان خوب خارجی شرایط خوبی در آسیا پیدا کرده‌اند. البته در کنار این مسئله تیم کویت همچنان از حضور در میادین بین المللی محروم است و اگر سطح داوری‌ها خوب و یکسان باشد می‌توان به قرار گرفتن بر روی سکو امیدوار بود.

مربی تیم هندبال باشگاه ذوب آهن اصفهان خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که در این فرصت باقیمانده تیم خوبی را ببندیم. تا این زمان 60 درصد تیم شناخته شده است و قصد داریم برای تقویت دو بازیکن خارجی را استخدام کنیم.

وی ادامه داد: در شرایطی زمان کمی برای آماده سازی در اختیار تیم ما قرار دارد که ملی‌پوشان تیم ذوب آهن باید در اختیار اردوهای تیم ملی باشند. در کنار آن هنوز برنامه ریزی برای برگزاری رقابتهای لیگ برتر در سال جاری انجام نشده است تا بتوانیم تیم را در ایران محک بزنیم.

تربتیان تاکید کرد: تیم ذوب آهن تمام تلاش خود را انجام می‌دهد تا بتواند مقامی بالاتر از دوره قبل بدست آورد یا اینکه عنوان سومی خود را در رقابت‌های دوره گذشته حفظ کند.

سیزدهمین دوره رقابت‌های هندبال جام باشگاه های آسیا با حضور 9 تیم از سوم مهرماه در بیروت لبنان برگزار می‌شود. تیم ذوب آهن اصفهان و فولادمبارکه سپاهان نمایندگان کشورمان در این مسابقات هستند.


تاریخ: 1389/5/23
موضوع: توپ و تور
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: