برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گمانه‌زنی‌ها قوت گرفت زانتی خطاب به خوزه: برگرد به اینتر

خبرگزاری فارس: کاپیتان باشگاه اینترمیلان بسیار علاقمند است که خوزه مورینیو به جوزپه مه‌آتزا بازگردد.


به گزارش فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، پس از آنکه گمانه‌زنی‌های فراوانی در خصوص بازگشت این مربی پرتغالی در نشریه‌های مختلف کشورهای اروپایی چاپ شد، خاویر زانتی کاپیتان آرژانتینی اینترمیلان اعلام کرده درهای باشگاه به روی خوزه باز است.
در شرایطی که اینتر در این فصل نتوانسته خود را به صدر جدول سری A برساند و از طرفی رئال مادرید نیز در لالیگا امتیازهای زیادی از دست داده و رسیدن به بارسلونا برایش بسیار سخت شده است، بازگشت آقای خاص به اینتر روز به روز قوت بیشتری می‌گیرد.

نشریه گازتا دلو اسپورت نیز فاش کرده مورینیو فرزندانش را در مدرسه‌ای در لوگانو نام‌نویسی کرده است. این همان مدرسه ای است که بچه‌های مورینیو در زمان حضور وی در ایتالیا در آنجا درس می‌خوانده‌اند. همین موضوع موجب افزایش احتمال حضور وی در ایتالیا شده است.
زانتی گفت: لئوناردو عملکرد بسیار خوبی داشته و تیم را از شرایط ناخوشایند ابتدای فصل دور کرده است. منصفانه نیست که از او به دلیل نتایج اخیر انتقاد شود. او می‌تواند به کار در تیم ادامه دهد ولی درهای باشگاه همواره به روی مورینیو باز است و او هر زمانی که بخواهد می‌تواند به خانه خود برگردد.

شنیده شده که باشگاه‌های چلسی و منچستریونایتد نیز خواهان به خدمت گرفتن خوزه مورینیو هستند. آقای خاص تا 2014 با رئال مادرید قرارداد دارد. باید منتظر ماند و دید که چه اتفاقی می‌افتد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/1/29
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: