"بازیکن بیغیرت نمیخواهیم"
دیدار تیمهای پرسپولیس و بنیادکار با حاشیههای همراه بود.
پس از به ثمر رسیدن گل دوم بنیادکار، شعارهایی از سوی تماشاگران علیه بازیکنان پرسپولیس و علی دایی سر داده شد.
* تماشاگرانی که روبهروی جایگاه مستقر بودند، کریم باقری و شیث رضایی را تشویق میکردند و شعارهایی علیه بازیکنان و علی دایی سر میدادند. اما تماشاگران طرف دیگر استادیوم نیز علی دایی را تشویق میکردند.
*تماشاگران، بازیکنان پرسپولیس را بیغیرت خطاب کردند.
*برخی از تماشاگران به نشانه اعتراض پشت خود را به زمین میکردند.
*از دقیقه 70 تماشاگران شروع به ترک زمین کردند.
* پس از اینکه علیرضا محمد در نیمه دوم به میدان آمد، با خطایی که در محوطه جریمه بر روی بازیکن پاختاکور انجام داد، از زمین اخراج شد اما برای رفتن به سمت نیمکت تعلل میکرد و در نهایت با دخالت داور چهارم زمین بازی را ترک کرد. بازیکنان پاختاکور توانستند این ضربه پنالتی را به گل تبدیل کنند و از آنجا به بعد بود که شعارهای متفاوتی توسط تماشاگران سر داده شد.
* حبیب کاشانی، کارلوس کیروش، ترابیان، عزیزالله محمدی از این مسابقه دیدن کردند.
در جایگاه ویژه کارلوس کیروش و ترابیان با هم صحبت میکردند و به نظر میرسد که کیروش نکات فنی بازی و ایرادهای پرسپولیس را با ترابیان در میان میگذاشت.
* از این بازی در حدود 20 هزار تماشاگر پرسپولیسی و 20 نفر هوادار بنیادکار دیدن کردند.
پس از باخت سه بر یک پرسپولیس برابر پاختاکور، تعدادی از تماشاگران پرسپولیس با سر دادن شعارهایی، از عملکرد حبیب کاشانی، سرپرست این باشگاه ابراز نارضایتی کردند. البته عدهای از تماشاگران نیز با این کار مخالف بودند و سعی میکردند مانع هواداران ناراضی شوند.
حبیب کاشانی پس از پایان بازی چند دقیقه در جایگاه ویژه ماند و به زمین نگاه کرد و پس از آن از جایگاه ویژه خارج شد.
در پی این وقایع ماموران حراست ورزشگاه با حضور در کنار کاشانی، سعی میکردند تا آرام شدن اوضاع او را تحت مراقبت داشته باشند.
هنگام خروج حبیب کاشانی از ورزشگاه چند تن از هواداران شعار دادند "بازیکن بیغیرت نمیخواهیم".
ایسنا
















