با وجود تمايل براي انتقال به بارساونگر: فابرگاس به آرسنال عشق ميورزد
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ديليميل، آرسن ونگر اظهار داشت: از زمانيكه بحث خروج سسك فابرگاس به بارسا منتفي شد، كاپيتان جوان تيم من تمام توان خود را صرف فعاليت با تيم كرد. او آرسنال را دوست دارد و به آن عشق ميورزد. او مسائلي كه سر انتقالش به كاتالان بود را فراموش كرده است.
اين مربي فرانسوي كه از سال 1996 زمام امور لندنيها را برعهده دارد، در فصل نقل و انتقالات با وجود تلاش زيادي كه هافبك بازيگردان و اسپانيايي براي انتقال به بارسا داشت، از اين امر جلوگيري به عمل آورد.
ونگر اظهار داشت: سسك با تمام وجود در تمرينات شركت دارد. او يك بازيكن كاملا حرفهاي است كه همه مسائل را به خوبي در نظر گرفته و درك ميكند. مطمئنم متوجه شد به چه منظور آرسنال تمايلي براي واگذارياش داشت. با درك كامل اين مسائل، او اكنون يكي از موثرترين نفرات تيم به حساب مي آيد و در فصل آينده روي حضور موثرش حساب ميكنم.
انتهاي پيام/
















