عمران زاده: اخراج من در باخت تاثیرگذار بود
او در مورد اخراج خودش می گوید:« داور در این صحنه نمی دانست من کارت زرد دارم. وقتی رفتم به او بگویم، به من اشاره کرد که به بازی ادامه دهم و وقتی می خواست نام مرا در لیست اخطاری ها وارد کند متوجه شد که من یک کارت زرد دارم و به همین دلیل کارت قرمز را به من نشان داد. او اگر می دانست من کارت زرد دارم به من دوباره کارت نشان نمی داد. آن خطا کارت نداشت.»
او ادامه می دهد:« من در آن صحنه عصبانی بودم و فقط به داور گفتم که خطا نکردم،در ضمن به صورت انگلیسی با او حرف زدم و گفتم why.من فقط می خواستم بدانم چرا اخراج شدم و اصلا بی احترامی نکردم.وقتی هم اخراج شدم از فرط عصبانیت برای داور دست زدم.»
عمران زاده در این مورد که می گویند مظلومی،او و برهانی را به طرز شدیدی مورد انتقاد قرار داه تاکید می کند:«مظلومی یک کلمه هم به من و برهانی حرف نزد و این حرف ها دروغ است.خودم می دانم که اخراج من در باخت استقلال تاثیرگذار بود به همین دلیل خودم را سرزنش می کنم ولی مظلومی هیچ حرفی به من نزد.»
















