/دیدارهای معوقه لیگ برتر بسکتبال/ ذوبآهن صدرنشین شد، مهرام گرگان را فتح کرد
خبرگزاری فارس: تیم های مهرام و ذوبآهن در دیدارهای معوقه لیگ برتر بسکتبال به برتری رسیدند.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در ادامه دیدارهای معوقه لیگ برتر بسکتبال عصر امروز 2 دیدار در شهرهای شیراز و گرگان برگزار شد که در آن مدعیان قهرمانی یعنی ذوبآهن و مهرام برابر میزبانان خود به برتری رسیدند.
ذوبآهن در شیراز میهمان ب.آ این شهر بود که شاگردان فرزاد کوهیان موفق شدند همانند دیدارهای معوقه گذشته خود به برتری رسیده و صدرنشین شوند.
ذوبیها در این بازی در کوارترهای اول، سوم و چهارم با نتایج (29 بر 18)، (26 بر 20)و (28 بر 20) به برتری رسیدند و تنها کوارتر دوم را با نتیجه (26 بر 20) به حریف خود واگذار کردند و در پایان با حساب 103 بر 84 پیروز میدان شدند.
در دیگر بازی شهرداری گرگان پذیرای شاگردان مهران شاهینطبع در مهرام بود که این بازی در پایان با برتری 88 بر 71 میهمان تهرانی همراه بود.
در پایان بازیهای امروز ذوبآهن با 40 امتیاز صدرنشین شد و مهرام نیز با همین امتیاز و به دلیل تفاضل گل کمتر در مکان دوم جای گرفت.
ب.آ شیراز با این شکست در جایگاه نهم جدول قرار گرفت و از صعود به جمع 8 تیم برتر بازماند. تیم شهرداری گرگان نیز با این شکست به مکان هفتم جدول صعود کرد و باید در مسابقات پلیآف به دیدار تیم دوم جدول (مهرام یا ذوب آهن) برود.
در آخرین دیدار دور مقدماتی روز یکشنیه ذوبآهن در اصفهان میزبان مهرام است که این بازی تکلیف قهرمانی دور مقدماتی را مشخص خواهد کرد.
مرحله پلیآف لیگ برتر نیز از هفتم اردیبهشت آغاز خواهد شد.
انتهای پیام/
















