برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/هفته دهم لیگ برتر بدمینتون/ پیروزی صدرنشین و لغو یکی از دیدارها به علت سفر استانی هیات دولت

خبرگزاری فارس: هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر بدمینتون با پیروزی نمایندگان تهران، اصفهان و زنجان پیگیری شد.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، درحساس‌ترین دیدار هفته دهم لیگ برتر بدمینتون تیم راه‌وترابری زنجان، صدرنشین لیگ با نتیجه 4 بر یک مقابل روغن‌گلبهار سمنان به برتری دست یافت.
در دیگر دیدارهای این هفته تیم شهید شیرودی تهران با نتیجه 5 بر صفر هیات اصفهان را شکست داد و پایتخت اصفهان با همین نتیجه تیم شهدای تربیت بدنی کرمانشاه را مغلوب کرد.

همچنین دیدار تیم‌های هیات کردستان و نماینده خوزستان به علت سفر استانی هیات دولت به کردستان به تعویق افتاد.
در حال حاضر تیم راه‌وترابری زنجان با کسب 26 امتیاز صدرنشین است، پایتخت اصفهان با یک بازی کمتر و 25 امتیاز دوم است و روغن گلبهار سمنان با 24 امتیاز در جایگاه سوم قرار دارد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/2
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: