برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ناری در گفت‌وگو با فارس: با دیدن فیلم مسابقات از حریفان شناخت تصویری پیدا می‌کنیم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی هندبال جوانان ایران گفت: دیدن فیلم‌ها و پخش آن برای بازیکنان باعث می‌شود تا حداقل یک شناخت تصویری از حریفان‌ خود در جام جهانی داشته باشیم.


نقی ناری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص شرایط و برنامه‌های تیم ملی هندبال ایران برای حضور در رقابت‌های جهانی یونان اظهار داشت: قرعه‌کشی مسابقات انجام شده و حریفان ایران در این مسابقات مشخص شده‌اند. آرشیو فدراسیون را بررسی و فیلم بازی حریفان را پیدا کردم.
وی ادامه داد: خوشبختانه در آرشیو فدراسیون فیلم مسابقات سال گذشته جوانان جهان موجود بود و با مشاهده آنها می‌توانیم شناخت نسبی از حریفان پیدا کنیم.
ناری گفت: دیدن فیلم‌ها و پخش آن برای بازیکنان باعث می‌شود تا حداقل یک شناخت تصویری از حریفان داشته باشیم. تیم‌های جوانان را نباید با تیم‌های رده بزرگسالان حریفان مقایسه کنیم چرا که این دو تفاوت بسیاری با هم دارند.
سرمربی تیم ملی هندبال جوانان ایران در خصوص هدفگذاری مسئولان و بازیکنان عنوان کرد: تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا عنوانی بهتر از عنوان هفدهمی 2 سال پیش کسب کنیم.
تیم ملی هندبال جوانان ایران که برای دومین بار قرار است در رقابت‌های جام‌جهانی حضور پیدا کند با تیم‌های پرتغال، سوئد، اسپانیا، تیم سوم قاره آمریکا و مجارستان هم‌گروه است. ملی‌پوشان ایران در سال 2009 برای نخستین بار در مسابقات جهانی حاضر شدند و عنوان هفدهمی را کسب کردند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/2
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: