سایپا سقوط نمیکند تقوی: قرار نیست جانشین مایلیکهن شوم
خبرگزاری فارس: سرمربی اسبق سایپا شایعه حضورش در این تیم به عنوان سرمربی را رد کرد.
مجتبی تقوی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دیدار مس و سایپا و حضورش در کرمان، گفت: سایپا بازی خوبی انجام داد ولی بازیکنان استرس زیادی داشتند و موقعیتهای گلزنی از دست رفت. اکنون وضعیت لیگ بسیار سخت شده و نامزدهای سقوط زیاد هستند و بازیکنان این تیمها دچار استرس زیادی هستند ولی بازیکنان مس بدون اضطراب بازی کردند. ضمن اینکه مس بر روی خلاقیت بازیکنی به نام ادینهو به گل رسید.
وی در مورد شایعه حضورش در تیم سایپا به عنوان جایگزین مایلی کهن از هفته آینده گفت: اصلا چنین مسئلهای صحت ندارد و قرار نیست جانشین مایلیکهن شوم.
تقوی در مورد اینکه سایپا در لیگ برتر باقی خواهد ماند یا نه گفت: قطعا سایپا در لیگ برتر خواهد ماند. راه آهن روز گذشته برابر استیل آذین متوقف شد و پاس هم امروز با ذوب آهن بازی دارد.
انتهای پیام/
















