برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پس از توقف برابر وست‌برومویچ‌ ردنپ: ‌لایق پیروزی بودیم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال تاتنهام گفت: مقابل وست‌برومویچ‌ آنقدر خوب ظاهر شدیم که گویا داریم به برد پرگلی می‌رسیم.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از رویترز، هری ردنپ اظهار داشت: با وجود تساوی 2 بر 2 مقابل وست‌برومویچ، تصور می‌کنم در زمین درست رفتار کردیم. وقتی از حریف عقب افتادیم، خیلی سریع و قدرتمند به بازی برگشتیم. در این شرایط بازی خوبی از تیم دیده شد. آنقدر خوب که داریم می‌بریم و می‌خواهیم با گل‌های زیاد،‌ نتیجه‌ای با صلابت کسب کنیم.

وی که شب گذشته تیمش در هفته سی‌وچهارم لیگ برتر انگلیس به تساوی 2 بر 2 مقابل وست‌‌برومویچ‌آلبیون رسید، افزود: حال که این بازی به پایان رسیده، هنوز هم براین باور هستم که کاملا لایق برد بودیم ولی جنگندگی وست‌برومویچی‌ها اجازه نداد به هدفی که داشتیم، برسیم. ما کنترل کافی بر بازی داشتیم. اما حیف که به هر سه امتیاز بازی نرسیدیم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/4
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: