برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فشار روی بازیکنان حریف زیاد بود نیکخواه بهرامی: ذوب‌آهن در نیمه دوم حرفی برای گفتن نداشت

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم بسکتبال مهرام گفت: در نیمه دوم بازی را کاملاً در اختیار داشتیم و ذوب‌آهن حرفی برای گفتن نداشت.


صمد نیکخواه بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، درخصوص پیروزی برابر ذوب‌آهن اظهار داشت: بازی خوبی بود و هر دو تیم عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند. به نظرم تیم ما در نیمه اول ضعیف بود، اما در نیمه دوم با راهنمایی‌های مربیان بازی را کاملاً در اختیار گرفت.
وی ادامه داد: ذوب‌آهن در نیمه اول تمرکز خوبی را داشت و بهتر ظاهر شد، اما در نیمه دوم حرفی برای گفتن نداشت.

بازیکن ملی‌‌پوش مهرام تأکید کرد: در ابتدای فصل به دلیل ناهماهنگی که وجود داشت، نتوانستیم نتایج خوبی را کسب کنیم، اما رفته رفته هماهنگ‌تر شدیم و به هدفمان که کسب مقام نخست بود، رسیدیم.
وی افزود: بازی‌های سختی را در پلی‌آف پیش رو داریم و باید از عنوان قهرمانی فصل گذشته خود دفاع کنیم.
نیکخواه بهرامی در مورد درگیری‌های آخر بازی بین بازیکنان گفت: بازیکنان ما پس از بازی قصد خوشحالی داشتند که به یک‌باره ذوب‌آهنی‌ها درگیری فیزیکی راه انداختند. یکی از بازیکنان ذوب‌آهن نیز به من فحاشی کرد که این موضوع دور از شأن زمین ورزش بود. به نظر من فشار زیادی روی بازیکنان آنها بود و همین مضوع باعث شد که درگیر شوند.

دیدار ذوب‌اهن و مهرام در آخرین دیدار دور مقدماتی لیگ برتر بسکتبال روز گذشته در سالن ملت اصفهان برگزار شد، که این بازی با نتیجه 86بر 82 به سود مهرام به پایان رسید.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/5
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: