برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با اعزام دو نماینده به لندن تلاش گالاتاسرای برای جذب آلمونیا آغاز شد

خبرگزاری فارس: یک رسانه‌ خبری گزارش کرد تلاش تیم گالاتاسرای برای جذب دروازه‌بان اسپانیایی آرسنال آغاز شد.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه حریت، نمایندگان تیم ترک در روزهای گذشته از نزدیک در لندن با مانوئل نویر مذاکره کردند و شرایط مالی مورد نظر را برای سنگربان 33 ساله شرح دادند.
براساس این گزارش گفت‌وگو با این دروازه‌بان مجرب همچنان ادامه دارد تا در صورت کسب نتیجه مثبت، موضوع انتقال با مقامات آرسنال نیز به بحث گذاشته شود و شرایط انتقال این سنگربان مورد بررسی قرار گیرد.
این تلاش‌ها برای جذب آلمونیا در شرایطی صورت می‌گیرد که توپچی‌ها در صورت از دست دادن وی برای فصل بعد با وجود لوکاس فابیانسکی و وسیچ اسژنی، دروازه‌بانانی کم‌تجربه خواهند داشت.
مرد شماره یک و مصدوم آرسنال در گذشته برای تیم‌های اوساسونا،‌ سلتاویگو، آلیباسته بازی کرده و از سال 2004 درخدمت تیم تحت رهبری آرسن ونگر است.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/7
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: