باید 4.5 گل میزدیم گیگز: از این نتیجه ناراحت هستیم
خبرگزاری فارس: بازیکن ولزی تیم فوتبال منچستریونایتد گفت: مقابل شالکه آنقدر موقعیت خلق کردیم که حداقل باید 4 یا 5 گل میزدیم و به همین دلیل اکنون اندکی ناراحت هستیم.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از دیلیمیل، رایان گیگز اظهار داشت: فکر میکنم برابر شالکه موقعیتهای بیشماری خلق کردیم که 4 یا 5 آن باید گل میشد. پیش از بازی فکر میکردیم 2 بر صفر برنده شویم اما الان از این که با این نتیجه برنده شدیم، اندکی ناراحت هستیم. چون در همه زمان بازی برتر از میزبان بودیم.
گیگز که گل نخست تیمش را در نیمه دوم بازی وارد دروازه شالکه کرد، افزود: در هر حال کسب این برد، نتیجهای خوب در خارج از خانه است. البته باید در بازی برگشت با کسب بردی پررنگتر پرونده خود را دراین مرحله به خوبی ببندیم.
وی ادامه داد: هرگز نباید شالکه را دست کم بگیریم. آنها توانستند 5 بر 2 اینترمیلان را شکست دهند. باید با دقت و حرفهایگری در خانه نتیجه بگیریم.
در جدال شب گذشته علاوه بر این مهاجم 37 ساله ولزی، وین رونی برای شیاطین سرخ گلزنی کردند. دیدار برگشت چهارشنبه هفته آینده انجام خواهد شد.
انتهای پیام/
















