برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مظلومی در گفتگو با مهر:قهرمانی دور از دسترس نیست/ شاهین را در بوشهر شکست می‌دهیم

سرمربی تیم فوتبال استقلال کسب سهمیه حضور در مسابقات فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا را مهمترین هدفش دانست و گفت: با پیروزی در سه دیدار باقیمانده قهرمانی در پایان این فصل دور از دسترس نیست.

پرویز مظلومی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت تیم فوتبال استقلال پیش از دیدار با شاهین در بوشهر ضمن بیان این مطلب گفت: با توجه به پیروزی مقابل صنعت نفت آبادان شرایط روحی - روانی استقلال بسیار مطلوب است و بازیکنان آماده هستند با تمام وجود در سه دیدار باقیمانده امتیازات کامل را کسب کنیم و نیم نگاهی هم به اتفاقاتی که در لیگ می‌افتد، داریم تا با کسب این 9 امتیاز به عنوان قهرمانی دست یابیم.

وی در مورد حضور فرهاد مجیدی و حوار ملامحمد مقابل شاهین اظهار داشت: وضعیت این دو بازیکن در آخرین تمرین استقلال مشخص می‌شود اما امیدوارم بتوانیم در صورت رفع مصدومیت، از این دو بازیکن در دیدار مقابل شاهین بوشهر استفاده کنیم. ضمن اینکه محسن یوسفی به دلیل مصدومیت زانو در حال حاضر مشغول فیزیوتراپی است.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد دسوزا هم تاکید کرد: منتظر حکم کمیته انضباطی در خصوص این بازیکن هستیم تا وضعیتش برای تمرین با سایر بازیکنان مشخص شود.

وی از شناخت کاملش از تیم شاهین سخن گفت و افزود: اکبر میثاقیان در این مدت توانسته است شرایط این تیم را تغییر دهد و در مسابقات لیگ نتایج قابل قبولی را کسب کند، در این شرایط قطعا آنها برای کسب سه امتیاز برابر ما به میدان می‌آیند.

مظلومی در این خصوص اضافه کرد: با توجه به وضعیت حال حاضر در صدر جدول، نیاز مبرمی به سه امتیاز این دیدار داریم و اگر بدنبال قهرمانی و کسب جواز حضور در لیگ قهرمانان فصل آینده هستیم، باید شاهین بوشهر را با حضور هواداران خونگرمش و در ورزشگاه خانگی شان شکست دهیم.

وی قهرمانی در پایان این فصل را دور از دسترس ندانست و خاطرنشان کرد: تمامی تلاش خود را برای کسب این عنوان خواهیم کرد، اگر چه هیچ چیز قابل پیش بینی نیست ولی با حمایت هواداران خود تمام سعی و تلاش خود را خواهیم کرد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال حضور در لیگ قهرمانان فصل آینده را بسیار مهم خواند و افزود: حضور در این مسابقات نام ایران را سربلند خواهد کرد و ما در تلاش هستیم تا بتوانیم با کسب جایگاه دومی در لیگ برتر، در پایان فصل به مسابقات لیگ قهرمانان راه پیدا کنیم. به اعتقاد من ماندن در رده دوم جدول و حتی قهرمانی در پایان فصل تا حدودی دست خودمان است و باید با دقت بیشتری به این سه بازی باقیمانده نگاه کنیم.

دیدار تیم‌های فوتبال شاهین بوشهر و استقلال تهران در هفته سی و دوم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت 18 فردا پنجشنبه با قضاوت هدایت ممبینی در ورزشگاه شهیدبهشتی بوشهر برگزار می‌شود.


تاریخ: 1390/2/7
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: