در حاشیه برد 2 بر صفر در خانه شالکه فاندرسار: نویر دروازهبانی در کلاس جهانی است
خبرگزاری فارس: دروازهبان با تجربه منچستریونایتد به ستایش از همتای خود در تیم شالکه پرداخت.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از کیکر، ادوین فاندرسار اظهار داشت: پیش از رویارویی با شالکه میدانستیم بازی راحتی نخواهیم داشت. از قبل هم هشدار دادیم و این نکته را اعلام کردیم. به نظرم مانوئل نویر، دروازهبان تیم حریف، بسیار خوب بازی کرد. او نشان داد که سنگربانی در کلاس جهانی است.
این دروازهبان هلندی که تابستان سال جاری با دنیای ورزش وداع خواهد کرد، شب گذشته در بازی رفت از مرحله نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا در خانه شالکه شب تقریبا کم دردسری را پشت سرگذاشت. یاران او که به طور پیوسته به دروازه شالکه حمله کردند، با دو گل به برتری رسیدند.
فاندرسار 41 ساله افزود: با توجه به شرایط این بازی و درخشش سنگربان شالکه، فکر میکنم برد 2 بر صفر نتیجهای خارقالعاده برای ما است.
در جدال مذکور رایان گیگز و وین رونی برای شیاطین سرخ گلزنی کردند. دیدار برگشت چهارشنبه هفته آینده انجام خواهد شد.
انتهای پیام/
















