امیدهای ذوب آهن برای قهرمانی کاهش یافت
ذوب آهن هم در ادامه نتایج ضعیف خود در لیگ برتر این بار در ورزشگاه فولاد شهر با نتیجه یک بر یک برابر فولاد خوزستان متوقف شد. فولاد ابتدا در دقیقه 42 توسط باکاریت یاکیته به گل رسید و نیمه نخست با همین نتیجه به پایان رسید اما در نیمه دوم مهدی رجبزاده در دقیقه 64 گل تساوی را وارد دروازه فولاد کرد.
دیدار تیم های ذوبآهن و فولاد خوزستان از ساعت 18 در ورزشگاه فولادشهر و در حضور هزار نفر تماشاگر آغاز شد.
در نیمه اول تیم فولاد موفق شد در دقیقه 41 توسط باکاری دیاکیته به گل برسد. این گل در شرایطی به ثمر رسید که یکی از بازیکنان فولاد با شهاب گردان دروازه بان ذوب آهن برخورد کرد و این بازیکن مصدوم شد اما بازیکنان فولاد به کار خود ادامه دادند و توانستند از همین فرصت استفاده کنند.
در نیمه دوم تیم ذوبآهن در دقیقه 64 با گلزنی مهدی رجب زاده کار را به تساوی کشاند.
قضاوت این دیدار را محمود رفیعی بر عهده داشت. وی از تیم ذوب آهن به رجب زاده، ماهینی و قاضی و از فولاد به آندره و کاوه رضایی کارت زرد نشان داد.
تیم ذوب آهن با این تساوی 57 امتیازی شد و در همان رده سوم باقی ماند. تیم فولاد نیز 48 امتیازی شد و در همان جایگاه ششم باقی ماند.
تاریخ: 1390/2/8
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















