برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

میثاقیان: باید اختلاف سه گل استقلال را می بردیم

سرمربی تیم فوتبال شاهین پارس بوشهر گفت: به رغم داشتن موقعیت های زیاد گلزنی می توانستیم حداقل با اختلاف سه گل استقلال تهران را شکست دهیم که با بی دقتی بازیکنان تیم ما این مهم حاصل نشد.

اکبر میثاقیان شامگاه پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی پس از پایان دیدار تیمش با تیم شاهین پارس بوشهر گفت: استقلال در بازی امروز حتی یک فرصت گلزنی نداشت و به دنبال تاکتیک هایی مانند پرتاب های اوت دستی یا کرنر بود که از این راه نیز موفقیتی کسب نکرد.
 وی اضافه کرد: از اینکه نتوانستیم استقلال را با توجه به بازی درخشان امروز تیم مان بیریم بسیار ناراحت هستم و جایگاه ما نیز در جدول رده بندی لیگ برتر در موقعیت خطرناکی قرار گرفته است ولی نسبت به دو بازی آینده بسیار امیدوار هستم.
 میثاقیان اظهار داشت: استرس زیادی امروز بین بازیکنان ما وجود داشت که با توجه به مشکلات حاشیه ای تحت فشار بودند اما به این بازیکنان درود می فرستم که مردانه فوتبال بازی می کنند.
 وی در مورد نوع بازی کاپیتان تیمش گفت: ستار زارع با 60 بازی ملی رهبر تیم ما است و تعامل خوبی با همه بازیکنان دارد، حتی اگر در دقایق آخر بازی نیز کند عمل کند، وجود او در میدان به نفع تیم خواهد بود.
 میثاقیان درباره نوع بازی عبدالله کرمی نیز بیان کرد: با توجه به فیزیک بدنی و قدرت جنگندگی می تواند به عنوان یک بازیکن پر توان در بوندس لیگا نیز بازی کند.
 دیدار تیم های استقلال تهران و شاهین پارس بوشهر عصر پنجشنبه در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر با نتیجه مساوی بدون گل پایان یافت.
 

تاریخ: 1390/2/8
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: