برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

طوسی در گفت‌وگو با فارس: بدون مربی برای قهرمانی آسیا تمرین می‌کنم

خبرگزاری فارس: عضو تیم ملی دوومیدانی بانوان ایران گفت: متأسفانه بدون مربی تمرینات خود را برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا برگزار می‌کنم.


مریم طوسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص وضعیت فعلی تمریناتش گفت: دو هقته پس از اتمام بازی‌های آسیایی 2010 گوانگجو، تمریناتم را شروع کردم. گرگانی به من برنامه تمرین می‌دهد، اما متأسفانه خودم به تنهایی مجبورم تمریناتم را انجام دهم.
عضو تیم ملی دو‌و‌میدانی بانوان ایران ادامه داد: نداشتن مربی قطعاً روی روند آمادگی‌ام تأثیر خواهد داشت. فدراسیون می‌تواند با برگزاری اردوهای بیشتر و به خدمت گرفتن مربی، تمرینات‌مان را روی کسب نتیجه خوب در مسابقات قهرمانی آسیا متمرکز کند.
وی با بیان اینکه مسابقه اصلی ما، پیکارهای قهرمانی آسیاست که تیر ماه در ژاپن برگزار می‌شود، گفت: به نظر من مسابقات قهرمانی کشور خیلی زود شروع شد و اگر این رقابت‌ها ماه آینده برگزار می‌شد، آمادگی ما هم بیشتر می‌شد.
طوسی مسابقات قهرمانی کشور را رقابتی تدارکاتی برای قهرمانی آسیا دانست و اضافه کرد: این مسابقات تجربه خوبی برای ما خواهد بود و شرکت در مسابقات متعدد به ما برای قرار گرفتن در نقطه اوج آمادگی کمک شایانی می‌کند.
وی با ابراز امیدواری از کسب رکورد مورد نظر برای مسابقات المپیک لندن 2010، خاطرنشان کرد: اوج آمادگی خودم را برای مسابقات قهرمانی آسیا گذاشته‌ام و امیدوارم بتوانم نتایج مطلوبی کسب کنم.
مریم طوسی گفت: به غیر از تعداد محدودی از ورزشکاران، بقیه بدون مربی تمرینات خود را ادامه می‌دهند، فدراسیون قول داده که برای تمام بازیکنان مربی به خدمت بگیرد ولی هنوز هیچ خبری از عملی شدن این تصمیمات نیست.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/9
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: