وفاداری دروازهبان بوفون: تنها به موفقیت یووه فکر میکنم
خبرگزاری فارس: دروازهبان کهنهکار باشگاه یوونتوس و تیم ملی ایتالیا معتقد است در این فصل تنها باید به یووه کمک کنند تا این تیم به مسیر موفقیت بازگردد.
به گزارش فارس و به نقل از سایت ترای بال، جیانلوئیچی بوفون که با ایتالیا قهرمان جهان شده است در گفتوگویی اعلام کرده پس از سپری کردن چند فصل ناامیدکننده و ملالآور، باید به موفقیت بیانکونری فکر کرده، تلاش کنند تا به روزهای اوجش بازگردد.
بوفون گفت: به هیچوجه به فصل آینده فکر نمیکنم. چیزی که مهم است خوب بازی کردن در فصل جاری و رسیدن به بازیهای اروپایی است. برای شروع دوران خوب و رسیدن به افتخارهای گذشته نیاز است که روی بازی های این فصل تمرکز کنیم. باشگاه چندین سال است که از فتح جام به دور بوده و بازیکنان باید این موضوع را درک کرده و برای موفقیت تیمشان بجنگند. تا سال 2013 با یوونتوس قرارداد دارم و هیچ چیز باعث نخواهد شد تا راه دیگری به جز ماندن در تورین را انتخاب کنم.
بوفون که بهتازگی از آسیبدیدگی رهایی پیدا کرده ادامه داد: هدف اصلی من رسیدن به جامهای مختلف با بیانکونری است. امیدوارم در سالهای باقیمانده دوران بازیکنی بتوانم به این مهم دست پیدا کنم. از همه همتیمیهایم میخواهم بهترین بازیهایشان را انجام دهند تا یووه به دوران طلایی خود بازگردد.
انتهای پیام/
















