برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفتگو با مهر عنوان شد:عباس آقاکوچکی از مدیریت راه و ترابری انتقاد کرد/ پیکره تیم آشفته بود

سرمربی تیم بسکتبا راه و ترابری قم ضمن ابراز تاسف از ناکامی در صعود به مرحله نیمه نهایی رقابت‎های لیگ برتر گفت: عملکرد نامناسب مدیریت تیم باعث شد در مرحله یک چهارم نهایی آنگونه که می‎خواستیم، بازی نکنیم.

عباس آقاکوچکی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان اینکه تیم بسکتبال راه و ترابری قم طی 10 روز شنبه وضعیت نابسامانی داشت، اظهار داشت: بی توجهی مدیریت باشگاه به تیم و به خصوص مسائل مالی بازیکنان باعث شد برای دیدار با توزین الکتریک  در مرحله یک چهارم نهایی رقابت‎ها وضعیت خوبی نداشته باشیم.

وی با اشاره به دیداررفت برابر توزین الکتریک گفت: برای انجام این بازی "ویتاری مارش" خیلی دیر و یک شب مانده به مسابقه به ترکیب تیم ملحق شد. "احمد مارکوس" در لحظه شروع بازی زمین را ترک کرد. بازیکنان خارجی در نتیجه گیری تعیین کننده هستند اما ما برای این مرحله حساس از مسابقات آنها را به طور کامل در اختیار نداشتیم.

سرمربی تیم بسکتبال راه و ترابری قم تصریح کرد: این موضوع علاوه بر آسیب فنی از نظر روحی هم به تیم لطمه زد. در کل پیکره تیم برای برگزاری دیدار برابر توزین الکتریک داغون بود. به همین دلیل کوارتر نخست دیدار رفت را با نتیجه 21 بر 5 واگذار کردیم.

آقاکوچکی با بیان اینکه بعد از دیدار رفت هم نسبت به سازماندهی تیم حرکات سازنده‎ای انجام نشد، خاطرنشان کرد: مشکلات تا آنجا پیش رفت که بازیکن خارجی ما خودش برای حل مشکلات مالی به مسئولان ورزش استان مراجعه کرد. در واقع ما تا چند مانده به برگزاری دیدار برگشت هم وضعیت نابسامانی داشتیم.

وی اداه داد: همه تیم‎ها با مدیریت صحیح به نتیجه می‎رسند اما در مورد راه و ترابری عملکرد نامناسب مدیریت باعث شد در مرحله پلی‎آف آنطور که می‎خواستیم، بازی نکنیم. بیشتر تیم‎ها برای حضور در مرحله پلی‎آف ترکیب خود را تقویت کردند اما ما آنچه در بضاعت‎مان بود را هم حفظ نکردیم.

سرمربی تیم بسکتبال راه و ترابری قم با اشاره به اینکه 40 درصد قرارداد بازیکنان تیمش پرداخت شده است، یادآور شد: البته همه مسائل و اینکه نیازمند تزریق نیروی جدید هستیم را به مدیریت باشگاه گفته بودم اما... . ما چند ساعت مانده به بازی برگشت تیم را جمع و جور کردیم. راه و ترابری قم شرایط صعود به مرحله نیمه نهایی را داشت اما به خاطر عملکرد بد مدیریت نتایج را واگذار کرد.

آقاکوچکی با تاکید بر اینکه حضور در راه و ترابری قم در دوران مربیگری‎اش بی سابقه بود، گفت: راه و ترابری با سه هدف اولین سال حضور خود در لیگ برتر را آغاز کرد. اول اینکه ساختار لیگ برتری پیدا کند که این کار انجام شد. دوم می‎خواستیم در جمع هشت تیم برتر باشیم که آن هم محقق شد. سوم اینکه به عنوان هدف عالی می‎خواستیم جزو 6 تیم برتر باشیم. حالا هم باید برای عنوان پنجمی کارمان را ادامه دهیم که اگر به آن دست یابیم تمام اهداف‎مان محقق می‎شود. تاسف ما ازاین است که می‌توانستیم یکی از 4 تیم برتر باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم راه و ترابری قم شنبه شب در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی رقابت‎های لیگ برتر با نتیجه 76 بر 71 شکست خورد و از صعود به مرحله نیمه نهایی بازماند.


تاریخ: 1390/2/11
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: