برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

غیبت 4 بازیکن در آخرین تمرین الاتحاد سیستم بازی الاتحاد مقابل پرسپولیس مشخص شد

خبرگزاری فارس: تیم الاتحاد عربستان برای رویارویی با پرسپولیس در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا فردا وارد تهران می‌شود و به احتمال فراوان با سیستم 1-5-4 در این مسابقه حاضر می‌شود.


به گزارش فارس به نقل از روزنامه سعودی «عکاظ»، «تونی اولیویرا» سرمربی پرتغالی تیم الاتحاد عربستان سعودی اعلام کرد که برای رویارویی با پرسپولیس، روی مهاجم الجزایری خود تکیه خواهد کرد.

روزنامه عکاظ با بیان اینکه، سرمربی الاتحاد آخرین تغییرات خود را روی ترکیب این تیم اعمال می‌کند، با اشاره به بازی این تیم مقابل پرسپولیس در روز سه‌شنبه، اعلام کرد که به احتمال فراوان ترکیب الاتحاد 1-5-4 خواهد بود.

این روزنامه افزود:‌ «عبدالمالک زیاییه» مهاجم الجزایری الاتحاد در نوک خط حمله قرار خواهد گرفت و با همین یک مهاجم بازی خواهد کرد.

این در حالی است که «رضا تکر»، «اسامه المولد»، «سعود کریری» و «سلطان النمری» چهار بازیکن این تیم با اجازه قبلی و «طلال عسیری» بدون اجازه در تمرین دیروز الاتحاد غایب بودند.

بنابراین گزارش، تیم الاتحاد فردا با هواپیمایی اختصاصی عربستان را به مقصد تهران ترک می‌کنند تا مسابقه حساس خود مقابل پرسپولیس را روز سه‌شنبه برگزار کنند.

قرار است فردا بعدازظهر این تیم سعودی آخرین تمرین خود را قبل از رویارویی با پرسپولیس برگزار کند و همچنین سرمربیان دو تیم در کنفرانس خبری مشترک حاضر شوند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/11
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: