برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شکست تراکتور در تبریز

صبای قم مقابل تراکتورسازی تبریز با نتیجه 2 بر یک به پیروزی رسید تا ضمن تثبیت جایگاه خود در رده دهم جدول، مانع ارتقای تیم تبریزی به رده چهارم شود.

در آخرین بازی هفته سی و دوم لیگ برتر، صبای قم مهمان تراکتورسازی تبریز بود که در پایان توانست میزبانش را با نتیجه 2 بر یک از پیش رو بردارد.

در ابتدا این تراکتورسازها بودند که با گل دقیقه 12 جاسم کرار پیش افتادند اما این برتری 9 دقیقه دوام آورد و علیرضا میرشفیعیان در دقیقه 21 گل تساوی را به ثمر رساند و نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.

نیمه دوم در حالی آغاز شد که در ادامه این نیمه ابوالفضل حاجی‌زاده، بازیکن تیم صبا در دقیقه 53 با دریافت کارت زرد دوم از زمین مسابقه اخراج شد. با این وجود محسن بیات در دقیقه 64 گل پیروزی‌بخش تیم 10 نفره صبای قم را به ثمر رساند.

با این نتیجه تراکتورسازی با 53 امتیاز همچنان در جایگاه پنجم باقی ماند و صبا نیز 40 امتیازی شد و با 5 امتیاز اختلاف نسبت به تیم یازدهم، موقعیتش را در رده دهم تثبیت کرد.

 

تاریخ: 1390/2/11
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: