مثل صدرنشینها ظاهر شدیم ونگر: با بازی عاقلانه بر منچستریونایتد غلبه کردیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال آرسنال گفت: با ارائه بازی عاقلانه بر منچستریونایتد غلبه کردیم.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از رویترز، آرسن ونگر پس از پیروزی یک بر صفر شب گذشته تیمش مقابل منچستریونایتد اظهار داشت: با وجودی که تیم تحت فشار زیاد بود و بخاطر همین مساله گاه در توپگیری یا ایجاد سرعت و خلق موقعیت دچار اشتباه میشد، ولی فکر میکنم در کل تیمم نمایش معقولانهای برابر منچستریونایتد داشت. واقعا در چنین جدال پرفشاری، رعایت همهچیز بسیار دشوار بود. البته باید اذعان کرد تیمم تا حدی بیتجربگی کرد و از تمرکر صددرصد به دور بود.
مربی 61 ساله فرانسوی که از 15 سال قبل زمام امور لندنیها را برعهده دارد، پس از این موفقیت از هفته سیوپنجم لیگ برتر افزود: ما با حداکثر توان خود بازی کردیم. به گونهای ظاهر شدیم که گویی در صدر جدول هستیم.
وی ادامه داد: بعد از این باید به گونهای ظاهر شویم که که تیمی هستیم که روحیه جنگندگی در حد کمال دارد و از نظم بسیار قوی برخوردار است.
تیم تحت رهبری وی با این نتیجه پس از 35 هفته صاحب 67 امتیاز شد و با وجود شش امتیاز اختلاف با صدرنشین (منچستریونایتد) در فاصله سه هفته تا پایان فصل اندکی به کسب مقام اولی امیدوار شد.
انتهای پیام/
















