برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

می‌توانم سهمیه المپیک بگیرم آخوندزاده: مربی ایتالیایی جودو به مسابقه بیشتر از تمرین اعتقاد دارد

خبرگزاری فارس: جودوکار سبک وزن ایران گفت: مربی ایتالیایی به حضور در مسابقات مختلف بیشتر از انجام تمرینات در درون اردو اعتقاد دارد.


مسعود حاجی آخوندزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: این مربی از مدال آوران المپیک سیدنی و آتالانتاست، در دو وزن متفاوت و با پای آسیب دیده توانست یکی از مدال‌هایش را به دست آورد. درست است که با من مبارزه نکرده اما قبلاً با میراسماعیلی دیدار داشته و تقریباً شناخت نسبتی از المپیکی های ایران دارد.
وی با اشاره به اینکه در این چند روز خیلی جدی در کنار تیم ملی ایران تمرین کرده است، خاطرنشان ساخت: تمرینات او کاملاً کاربردی و فشرده است؛ در حقیقت همانی است که به آن اعتقاد کامل دارم. ممکن است ابتدا برای بچه ها چنین تمریناتی سخت باشد اما در آینده به خوبی عادت کرده و از آن استفاده می کنند.
قهرمان بازی های آسیایی افزود: در صحبتی که با او داشتم، معتقد است که مسابقه از تمرین برای جودوکاران مهمتر است. او سبک جودو قدرتی را در تیم ملی پیاده کرده است و مثل کوآک کره ای که او هم از قهرمانان بود می تواند تاثیرگذار باشد.
آخوندزاده با اشاره به اینکه حضور این مربی برای رده های پایه تاثیرگذارتر است، تصریح کرد: اکنون شماری از اعضای تیم ملی جوانان نیز در کنار بزرگسالان تمرین می کنند، آنها این روش ها را به استان های خود می برند و به دیگران منتقل می کنند. با رفع ایرادات فنی جوانان بیشتر از وجود این مربی استفاده خواهند کرد.
وی درباره بازگشت دوباره به تیم ملی گفت: بعد از عمل کمرم هنگام اجرای فن به شدت درد داشتم که خوشبختانه تا حدود زیادی کاهش یافته است و می توانم مسابقه بدهم. هنوز برای کسب سهمیه المپیک فرصت هست و اگر بتوانم در چند مسابقه مهم شرکت کنم بدون شک به این مهم دست پیدا خواهم کرد.
قهرمان آسیا در پایان ابراز امیدواری کرد که این مربی ایتالیایی بماند و با فراهم بودن امکانات بتواند جودو ایران را متحول کند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/11
موضوع: رزمی
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: