برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ویسی در گفتگو با مهر:برای یک پیروزی مشت و لگد خوردم/ باید ببازیم تا جوانمرد شویم!

سرمربی تیم فوتبال صبای قم با بیان اینکه مقصر اتفاقات دیدار با تراکتور‌سازی تبریز فدراسیون است که بازی‌ها را همزمان برگزار نمی کند، گفت: پس از بازی و به خاطر این پیروزی هم به من سنگ زدند هم مشت و لگد.

عبدالله ویسی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد اتفاقات بازی تیمش برابر تراکتورسازی ضمن بیان مطلب فوق گفت: اگر قراراست به هر قیمتی برنده شویم نام آن را دیگر نمی‌توان فوتبال گذاشت. اینکه ما ظرفیت شکست را نداشته باشیم و بخواهیم به زور آسیایی شویم، درست نیست.

وی ادامه داد: اگر ما دست و پا بسته بوده و تسلیم می‌شدیم، جوانمرد و مرد بودیم اما وقتی نتوانستند ما را ببرند آن وقت به ما می‌گویند فوتبال ناپاکی را ارائه می‌دهید. اینکه ما تسلیم نشدیم، نامردیم و 10 نفره 60 دقیقه دوام آورده و حتی گل برتری را هم به ثمر رساندیم، حرکت ما ناجوانمردانه بوده است.

سرمربی صبای قم در مورد عملکرد داور در لحظات پایانی مسابقه اظهار داشت: من هیچ بحثی در خصوص داور نمی‌کنم، شاید داوران هم اشتباه کنند ولی باید به آنها احترام گذاشت. ما 8 هفته نبرده بودیم و اعتراضی نکردیم اما واقعا بد است بخواهیم به هر قیمتی پیروز شویم. این پیروزی‌ها ارزشی ندارد.

وی افزود: در بازی‌های گذشته به دلیل بدشانسی به پیروزی نرسیدیم، حتی در دو دیدار بعد از دقیقه 90 پیروزی را با شکست عوض کردیم و آن زمان هم حرفی نزدیم. خوشحالم مردم ما فوتبال را می فهمند و با هوش خود مسائل را درک می‌کنند. اینکه بخواهیم اشتباهمان را گردن دیگران بیندازیم درست نیست.

ویسی با تاکید بر اینکه در صحنه درگیری‌ها برای آرام کردن بازیکنانش وارد زمین شده است، تصریح کرد: من حتی یک سیلی به محسن بیات زدم تا این بازیکن را آرام کنم، آنوقت به من می‌گویند داخل زمین رفته‌ای و جنجال ایجاد کرده ای. آنها بهانه ای نداشتند و اگر به ما گل نیز می‌زدند، این حرف‌ها را مطرح نمی‌کردند.

وی با اشاره به اینکه علیزاده در دقیقه 6+90 در محوطه جریمه به دلیل لیز خوردن پایش زمین افتاد و حرکت کمک داور در اعلام پنالتی خنده دار بود، اظهار داشت: متاسفانه در این دیدار فشار زیادی روی داور بود و من هم اگر دخالت می‌کردم به خاطر آرام کردن بازیکنان بود و هیچ قصد دیگری نداشتم. فیلم بازی مشخص می‌کند رفتار من برای آرام کردن نفرات تیم بوده است.

سرمربی تیم صبا در مورد اینکه روی یک صحنه و در هنگام پرتاب اوت جلوی علی علیزاده قرار گرفت و این حرکت با اعتراض بازیکن تیم تراکتور سازی همراه بود، خاطرنشان کرد: در کنار خط زمین بودم و داشتم بازیکنانم را راهنمایی می‌کردم که ناگهان علیزاده پشت من ظاهر شد و گفت برو کنار، من به او گفتم تو کجا بودی من که حواسم به درون زمین است و نمی‌توانم پشتم را ببینم، چگونه می‌خواهم جلوی تو را بگیرم.

وی در مورد شعارهای تماشاگران تراکتورسازی که در پایان مسابقه علیه تیم صبا و داور مطرح شد تاکید کرد: سال‌ها در اصفهان بازی می‌کردم و اصفهانی آن گونه به من شعار دادند، آن وقت چه انتظاری از تماشاگران تراکتورسازی می‌توان داشت. من مقصر اصلی را فدراسیون می دانم زیرا اگر بازی‌ها را همزمان برگزار می‌کردند و تیم‌ها از نتیجه همدیگر خبر نداشتند، این اتفاق نمی افتاد. تراکتوری‌ها می‌دانستند با پیروزی برابر ما آسیایی می‌شوند و به همین دلیل از دست دادن نتیجه برایشان سخت بود.

ویسی در مورد اتفاقاتی که پس از نشست خبری برایش پیش آمد، در پایان گفت: متاسفانه بعد از نشست خبری نمی‌دانم خبرنگاران بودند یا لیدرهای باشگاه که هم با سنگ مرا زدند و هم به من مشت و لگد زدند، البته دست نیروی انتظامی درد نکند که به خوبی مقابل اتفاقات ایستاد و نگذاشت مشکلات بیشتری برای ما پیش آید. ضمن اینکه چه شکایتی می‌توانم بکنم.

دیدار تیم‌های فوتبال تراکتورسازی تبریز و صبای قم در هفته سی و دوم رقابت‌های لیگ برتر که عصر یکشنبه در ورزشگاه یادگار امام خمینی(ره) برگزار شد، با برتری 2 بر یک تیم صبا به پایان رسید.


تاریخ: 1390/2/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: