برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با وجود حذف هر چهار تکواندوکار مربی کره‌ای زنان در ایران می‌ماند

خبرگزاری فارس: مربی کره‌ای تیم ملی تکواندوی زنان با وجود حذف هر چهار بازیکن اعزامی به جهانی کره‌جنوبی در ایران خواهد ماند.


به گزارش خبرگزاری فارس، رقابت‌های جهانی کره‌جنوبی در حالی دنبال می‌شود که تیم ملی زنان ایران بدون کسب نتیجه‌ای از گردونه مسابقات حذف شد.
جونگ یونگ جانگ که بهمن ماه گذشته به دعوت مسئولان فدراسیون تکواندو، کار خود را به عنوان مربی در اردوی تیم ملی بانوان آغاز کرده است قرار است همچنان هدایت ملی‌پوشان را بر عهده داشته باشد.
محمد پولادگر در این خصوص به فارس گفت: من از عملکرد تیم زنان در جهانی کره راضی هستم. به علاوه این مربی به تازگی به ایران آمده است و ما برای کسب سهمیه المپیک روی وی حساب باز کرده‌ایم.
وی افزود: مربی کره‌ای همچنان در ایران خواهد ماند و من برای کسب نتیجه مورد نظر در جهانی باکو امیدوار هستم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/13
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: