با تمجید از عملکرد تکواندوکاران زن در جهانی کره پولادگر: از عملکرد مربی کرهای راضی هستم
خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون تکواندو گفت: از عملکرد مربی کرهای تیم ملی زنان در جهانی کرهجنوبی با توجه به بازیهای خوب بازیکنانش راضی هستم.
محمد پولادگر پس از حذف هر چهار تکواندوکار تیم ملی بانوان در رقابتهای جهانی کرهجنوبی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس عنوان کرد: به نظرم حاجیپور، ششپری و آسمانی بازیهای خوبی به نمایش گذاشتند. حاجیپور توانست چهار بازی خوب انجام دهد و در آخرین دیدار نیز مقابل حریف قدرتمند چینی قرار گرفت و با یک اشتباه کوچک نتیجه را واگذار کرد. نباید از نظر دور داشت که چین قهرمان دور قبل مسابقات جهانی است.
وی افزود: آسمانی بازی فوق العادهای را با وجود تجربه کم خود ارائه داد و این در حالی بود که داوران این بازی، سه بار امتیاز اشتباه به حریف کرهای دادند و پس از اعتراض مربیمان امتیاز باطل اعلام شد. معتقدم آسمانی بیش از انتظاری که از او میرفت ظاهر شد.
پولادگر در خصوص بازی ششپری و فرشیدی خاطرنشان ساخت: ششپری بازی را به دارنده مدال نقره المپیک واگذار کرد. وی نیز عملکرد خوبی داشت، اما فرشیدی در حد تواناییهای خود ظاهر نشد. با این حال نباید فراموش کنیم که جهانی کره برای بانوان ما یک محک است در راه مسابقات انتخابی المپیک لندن در باکو و من امید کسب نتایج بهتری را از آن میدان دارم.
رئیس فدراسیون در خصوص مربی کرهای تیم ملی بانوان گفت: از عملکرد وی راضی هستم. این مربی کرهای در مدت زمان کوتاهی که در اختیار داشت نفرات خود را به خوبی آماده کرده بود.
وی در خصوص عملکرد تیم مردان تاکید کرد: به غیر از نتاج، سایر نفرات تا امروز بازیهای خوبی را ارائه دادند و اولین مدال طلایمان را هم کسب کردیم. به کسب عنوان قهرمانی امیدوار هستیم.
پولادگر در مورد داوری این دوره از مسابقات تصریح کرد: قضاوتها در برخی موارد با اشتباه همراه است، اما داوریهای مغرضانه به نسبت قبل با توجه به استفاده از هوگوهای الکترونیکی بسیار کمتر شده است.
انتهای پیام/
















