برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

درگیری هواداران بارسلونا با پلیس مرکزی

پس از صعود بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان اروپا آنچه در خیابان‌های مرکز کاتالونیا ثبت شد بیست و چهار زخمی و ده‌ها بازداشتی بود.

پلیس مرکزی اسپانیا که به درخواست پلیس کاتالونیا برای مهار شورش احتمالی و بی‌نظمی‌های ناشی از جشن خیابانی پس از بازی به شرق این کشور نیرو فرستاده بود، تنها یک ساعت توان تحمل شادی افراطی مردم در خیابان را داشت و بلافاصله پس از دستور مستقیم رئیس پلیس بارسلونا به سمت مردم حمله‌ور شد.
در درگیری پلیس بارسلونا و نیروهای امنیتی مرکز اسپانیا با مردم بیست و چهار نفر به شدت زخمی شدند و ده‌ها جوان کاتالونیایی بازداشت و به جنوب کاتالونیا در زندان موقت این منطقه منتقل شدند.
بخش قابل توجهی از اموال عمومی به خصوص در خیابان‌های اطراف هتل یورت دلا رامبلا آسیب جدی دید و تعدادی از هواداران خشمگین بارسلونا که گمان می کردند مورینیو به خاطر آنها در این هتل منتظر مانده در محاصره پلیس به بن‌بست رسیده و مجبور به تسلیم شدند.

تاریخ: 1390/2/14
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: