/پلیآف لیگ بسکتبال NBA/ برتری شیکاگو و دومین شکست پی در پی قهرمان
خبرگزاری فارس: پلیآف لیگ بسکتبال NBA امروز با برد شیکاگو و شکست لیکرز پیگیری شد.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در ادامه رقابتهای حرفهای بسکتبال آمریکا و در مرحله یکچهارم نهایی امروز 2 دیدار برگزار شد که در آن تیم های دالاس و شیکاگو بولز برابر حریفان خود به برتری رسیدند.
تیم دالاس ماوریکس در دیدار با لسآنجلس لیکرز دومین پیروزی خود را جشن گرفت تا قهرمان فصل گذشته NBA در آستانه حذف قرار بگیرد.
در این دیدار که با نتیجه 93 بر 81 به سود دالاس به پایان رسید، دریک نویستکی آلمانی از تیم دالاس با کسب 24 امتیاز به عنوان امتیاز آورترین بازیکن میدان برگزیده شد.
در دیگر بازی امروز شیکاگو بولز موفق شد از سد آتلانتا هاوکس به پیروزی برسد تا 2 تیم در 2 بازی گذشته در عدد یک برابر شوند.
این دیدار با نتیجه 86 بر 73 به سود شیکاگو به پایان رسید. روسی از دالاس هم با تصاحب 24 امتیاز به عنوان پر امتیازترین بازیکن میدان برگزیده شد.
انتهای پیام/
















