برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سعیدلو: استعفای شریفی به دستم نرسیده است

رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: تا کنون هیچ استعفایی از رئیس کمیته انضباطی به دستم نرسیده،‌ اما مجمع فدراسیون فوتبال باید آن را حل کند.

رئیس سازمان تربیت بدنی گفت: تا کنون هیچ استعفایی از رئیس کمیته انضباطی به دستم نرسیده،‌ اما مجمع فدراسیون فوتبال باید آن را حل کند.

 علی سعیدلو در حاشیه ملاقات امروز با ناصر حجازی در در بیمارستان کسری، اظهار داشت: ابتدا باید از خداوند بزرگ بخواهم تا به تمام اسطوره‌های این مرز و بوم سلامتی بدهد. حجازی سرمایه فوتبال ماست و ما باید قدر و منزلت این افراد را حفظ کنیم. او زحمات زیادی را برای فوتبال ما کشیده و انشاءالله به زودی در دفتر خودم میزبان ایشان به صرف ناهار خواهم بود.
وی افزود: وظیفه خود دانستم به عنوان یک خادم ورزش از ناصر حجازی عیادت کنم. امیدوارم به زودی سلامتی‌شان را با دعای خیر همه ببینیم.

سعیدلو همچنین در خصوص شرایط هیأت مدیره تیم فوتبال استقلال نیز گفت: خدا را شکر با توجه به زحمات فتح الله زاده وضعیت استقلال خوب است. با توجه به اینکه حجازی هم از وضعیت این تیم راضی است با همین روند وضعیت ادامه پیدا خواهد کرد. انشاءالله به زودی با تشکیل جلسه‌ای سعی خواهیم کرد افرادی را برای کمک به فتح الله زاده با نظر خودش و جمع بندی‌های لازم انتخاب کنیم.
سعیدلو همچنین در جواب سؤالی که آیا استعفای مجتبی شریفی، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به شما رسیده است یا خیر نیز گفت: این موضوع باید در فدراسیون فوتبال که مجمع دارد، حل شود. من زیاد در این عوامل دخالت نمی‌کنم .حالا باید ببینیم که چه اتفاقی می افتد. البته من می‌گویم که هیچ استعفای به من نرسیده و می‌توانید از دفتر من سؤال کنید.

رئیس سازمان تربیت بدنی همچنین در انتهای دیدارش با ناصر حجازی دستور داد که صندوق حمایت از قهرمانان از وضعیت او هر روز باخبر شوند و به او گزارشی دهند.
سعیدلو در خصوص ناهنجاری‌ها در بازی‌های اخیر لیگ برتر نیز گفت: بالاخره صحبت‌هایی و تذکراتی به فدراسیون داده ایم تا در این شرایط حساس بیشتر عوامل فوتبالی دقت کنند تا اتفاقات ناخوشایند پیش نیاید. البته جذابیت فوتبال همیشه زیباست اما نباید با ناهنجاری توأم باشد.

 

تاریخ: 1390/2/16
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: