برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مارش در گفتگو با مهر:مقابل کاسیین قزوین فقط به پیروزی فکر می‌کنم

قم - خبرگزاری مهر : بازیکن پست یک بسکتبال راه و ترابری قم تنها فکر و هدفش را در بازی‌ها تلاش و کوشش سخت برای رسیدن به پیروزی عنوان کرد.

واتاری مارش در آستانه بازی تیمش در برابر تیم کاسیین قزوین در دور برگشت در گفتگو با خبرنگار مهر در قم با بیان اینکه باید تمام توانایی هایمان را تا زمان به پایان رسیدن فصل به نحو احسن ادامه داهیم بیان داشت: در این بازی فقط به پیروزی فکر می‌کنم و تنها برای برد به زمین می‌روم.

وی اظهار داشت : درحال حاضر باید خود را برای دست یافتن به پیروزی دیگر در رقابت‌های بعدی آماده کنیم که با تلاش و کوشش این امر محقق خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تا کنون هیج یک از بازی‌ها آسان نبوده است اضافه کرد: هر بازیکن و تیمی سخت تلاش می‌کند تا به پیروزی دست یابد و ما هم باید برای دست یافتن به پیروزی سخت تر از آنها تلاش کنیم.

در برابر کاسپین به طور حتم انتظار برد دارم

بازیکن آمریکایی پست یک بسکتبال راه و ترابری قم ادامه داد: مشتاقانه منتظر بازی سخت دیگر در برابر کاسپین قزوین هستم و در این بازی کاملا انتظار برد را دارم.

شایان ذکر است تیم راه و ترابری قم در بازی دور رفت خود در برابر تیم کاسپین قزوین توانست این تیم را با نتیجه 72 بر 64 در قزوین شکست دهد.


تاریخ: 1390/2/16
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: