برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

امیری در گفت‌وگو با فارس: باشگاه النصر با ایمیلی برای حضور در تهران اعلام آمادگی کرد

خبرگزاری فارس: معاون باشگاه استقلال با اشاره به این‌که فدراسیون عربستان می‌خواهد جوسازی کند، گفت: باشگاه النصر با ایمیلی برای حضور در تهران اعلام آمادگی کرد.


علی امیری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد جوسازی فدراسیون عربستان مبنی بر اینکه دیدار تیم های استقلال و النصر بدون حضور تماشاگر برگزار شود، عنوان کرد: فدراسیون فوتبال عربستان نمی تواند برای ما تعیین تکلیف کند. همان طور که تماشاگران عربستانی در دیدار رفت النصر و استقلال در ورزشگاه حضور داشتند تماشاگران ایرانی هم می توانند در بازی برگشت در ورزشگاه آزادی حضور داشته باشند.

وی افزود: عرب ها می خواهند جوسازی کنند و همه با روش آنها و این شانتاژها آشنا هستند. تماشاگران فهیم استقلال با حضورشان در ورزشگاه و نتیجه ای که استقلال مقابل النصر خواهد گرفت به این جوسازی ها پاسخ خواهند داد.

معاون باشگاه استقلال تاکید کرد: من نمی دانم در فاصله 24 ساعت چه اتفاقی رخ داده که فدراسیون عربستان چنین اقدامی انجام داده است. شب گذشته از سوی مسئولان باشگاه النصر ایمیلی داشتم که تاریخ و زمان ورود و خود به تهران را اعلام کرده بودند. آنها حتی شماره پرواز و ساعت حضور خود را اطلاع داده اند و این ایمیل موجود است. به هر حال روز چهارشنبه با حضور هواداران استقلال پاسخ خوبی به این جوسازی ها می دهیم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/2/17
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: